Elektrolančana vitla

Model SK predstavlja perfektnu kombinaciju kompaktnih dimenzija i snažnih motora. Linearna regulacija brzine pogona omogućava transport bez oscilacija tereta i cijelog sustava, što u mnogome pojednostavljuje rukovanje te sam transport. Izuzetno tih rad. Na osnovu svojih kararteristikan moguće ga je primjeniti u velikom broju različitih situacija

Sk model

Opcije

EEx vitla

Laki kranski sustavi

Ponekad su jednostavna rješenje ujedno i najbolja. ProfilMasterom nudi Vam kompletan modularni sustav,spreman za ugradnju, kojim u kratkom vremenu možete rješavati i komplicirane probleme skladištenja, logistike i sl. Ovaj profilni kranski sustav iskazuje se vec godinama tamo gdje se radi o brzom protoku materijala: prostorima za završna sklapanja, skladištima i sl.

ProfilMaster

Modularne izvedbe

Na osnovu vaših dimenzija skrojeni, vašim zahtjevima prilagođeni, SWF KranKitovi za mosne kranove-dizalice omogućit ce Vam da ostvarite ono što ste do sada smatrali neostvarivim. Dijelovi visoke kvalitete i besprijekorne funkcije. Do u detalj promišljeni i pred-montirani sklopovi omogućavaju efikasnu i brzu ugradnju, te jednostavno rukovanje i održavanje.

KranKit

NovaMaster (PLC nadzor)

MicroMove (frekv.pretv.)

Elektroužena vitla

Trebate elektrouženu dizalicu:
Upoznajte mogućnosti elektrouženih vitala serije NOVA. Tehnologija koja svojom kvalitetom i teh.dostignućima postavlja nove limite.

Elektroužena NOVA L

ElektrouženaNOVA M

Elektroužena NOVA N

Elektroužena NOVA F

CT mačke

EEx vitla

Upravljački elementi
member of
 
industrijske dizalice
 

Početna